top of page

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤOY THE HAPPY STUDIO

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 

Στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις με τον όρο "στούντιο"  εννοείται ο χώρος του The Happy Studio.

Για την ομαλή λειτουργία, καθώς και για τη δική σας ασφάλεια, υγιεινή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο του στούντιο, παρακαλούμε να διαβάσετε με την απαραίτητη προσοχή και να επιδείξετε σεβασμό στους κανόνες που ακολουθούν και αποτελούν τον κανονισμό λειτουργίας του στούντιο. H πραγματοποίηση οποιασδήποτε αγοράς υπηρεσιών συνεπάγεται και αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της μεταξύ μας σύμβασης. Το στούντιο διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο και να απομακρύνει οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται με τον εσωτερικό κανονισμό, δεν σέβεται τους συνασκούμενούς του, το προσωπικό και τον χώρο.

 

Το στούντιο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανακαλεί οποιονδήποτε από τους 'Όρους και Προϋποθέσεις όποτε το κρίνει απαραίτητο για τη ρύθμιση της σωστής λειτουργίας της και της συμπεριφοράς των μελών. Οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές θα δημοσιεύονται στον ιστότοπο μας και, μέχρι να ανακληθούν, είναι δεσμευτικές για τα μέλη.

 

Οι 'Όροι & Προϋποθέσεις δημοσιεύονται στον ιστότοπο www.thehappystudio.gr . Οι χρήστες του στούνιο πρέπει να ελέγχουν τις οδηγίες στο διαδίκτυο και να συμμορφώνονται με αυτές, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του στούντιο και τη διευκόλυνση όλων των μαθητών της.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Από την πρώτη σας συμμετοχή σε ένα μάθημα της σχολής, συλλέγονται τα εξής δεδομένα σας (ή του παιδιού σας με τη συναίνεση σας): α) ονοματεπώνυμο, β) τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό/κινητό), γ) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δ) αριθμός τηλεφώνου οικείου για επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης, ε) ιατρικό ιστορικό, πληροφόρηση για τυχόν λήψη φαρμάκων, ιατρικές βεβαιώσεις και γνωματεύσεις, που χορηγούνται οικειοθελώς από τον μαθητή και στις οποίες βεβαιώνεται η ικανότητα του για σωματική άσκηση, ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής συμμετοχή του στις παρεχόμενες δραστηριότητες. Για τις εγκύους απαιτείται επιπλέον ιατρική βεβαίωση του γυναικολόγου τους, στην οποία βεβαιώνεται η ικανότητά τους να αθληθούν, ζ) η υπογραφή σας.

 

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται σε αρχείο του στούντιο και δεν δημοσιεύονται, μοιράζονται με τρίτους ή επεξεργάζονται με άλλο τρόπο πέραν των αναφερθέντων παραπάνω.

 

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Οι ώρες λειτουργίας και το πρόγραμμα μαθημάτων δημοσιεύονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.thehappystudio.gr

Το στούντιο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τις ώρες και ημέρες πραγματοποίησης των ομαδικών προγραμμάτων. Επίσης, το στούντιο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ομαδικό πρόγραμμα.

 

 ​

 

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

 

Η συμπεριφορά των μελών πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής. Δεν επιτρέπεται η βίαιη λεκτική ή φυσική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του  στούντιο και γενικά η ανάρμοστη συμπεριφορά προς άλλα μέλη. Τα μέλη υποχρεούνται να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των εργαζομένων στο χώρο και απαγορεύεται να τους μειώνουν, προσβάλλουν ή επιτίθενται, λεκτικά ή με φυσικό τρόπο. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παραπονεθούν θα πρέπει να το κάνουν κόσμια στην υπεύθυνητ του στούντιο, όπου και θα καταγραφεί η παρατήρηση τους. Απαγορεύονται οι φωνασκίες και η κάθε είδους πρόκληση θορύβων στο χώρο από τα μέλη. Τα μέλη οφείλουν να φέρουν την απαραίτητη αθλητική ένδυση και υπόδηση.

 

Επίσης τα μέλη οφείλουν να φροντίζουν την προσωπική τους καθαριότητα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής του στούντιο.  Παρακαλούνται όσοι δεν ασκούνται με δικό τους στρώμα και χρησιμοποιούν αυτά της σχολής να τα απολυμαίνουν μετά την χρήση τους με το απολυμαντικό που παρέχεται στην αίθουσα μαθημάτων.

 

Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο σε μαθητή που δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του στούντιο που αναφέρονται εδώ.

 

ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

 

Για να συμμετέχετε σε κάποιο μάθημα συνιστούμε να φορέστε κολάν κατάλληλο για την πρακτική της γιόγκα, αθλητικό σουτιέν/τοπ και ελαφρύ μπλουζάκι που δεν θα σας ενοχλεί στις κινήσεις.

Ειδικά για το aerial πρέπει να είναι καλυμμένες μασχάλες, μέση και πόδια.

 

Τα υποδήματα πρέπει να αφαιρούνται κατά την είσοδο στη σχολή και να αφήνονται στα ράφια που παρέχονται εκεί.

Τα προσωπικά αντικείμενα να αποθηκεύονται στον ειδικό χώρο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Το κάπνισμα και το φαγητό δεν επιτρέπεται στο χώρο του στούντιο. Η τσίχλες δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ειδικά στα παιδιά.

Απαγορέυτεται η φωτογράφηση άλλων συναθλούμενων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ, ΑΦΙΞΕΩΝ & ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΑΦΙΞΗΣ

Απαιτείται να προσέρχεστε στο στούντιο τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος ώστε να μην διακόπτεται το μάθημα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ/ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Έγκαιρες ακυρώσεις έως 1 ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος δεν χρεώνονται στο πακέτο σας.

Καθυστερημένες ακυρώσεις χρεώνονται κανονικά ως μάθημα.

Για μαθητές με ετήσιες συνδρομές απεριόριστων μαθημάτων, θα αφαιρούνται δύο ημέρες από την λήξη του πακέτου σας.

  

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Προσωπικά αντικείμενα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της σχολής με ευθύνη του μαθητή και το στούντιο δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά σε τέτοια αντικείμενα.

Οι ήχοι των τηλεφώνων πρέπει να σιγούν πλήρως (ο ήχος και η δόνηση) ή να είναι σε λειτουργία πτήσης κατά την είσοδο στο στούντιο και καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του μαθητή σε αυτό.

 

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 

Συνιστάται στους μαθητές της σχολής να μην συμμετέχουν στα  χωρίς να ζητήσουν πρώτα ιατρική συμβουλή εάν έχουν ανησυχίες για τη φυσική τους κατάσταση. Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση σε οποιονδήποτε μαθητή εάν κρίνει ότι η υγεία του ενδιαφερόμενου ατόμου μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο.

 

Οι μαθητές με τις ακόλουθες συνθήκες δεν πρέπει να παρακολουθήσουν το μάθημα: υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακές ανωμαλίες ή πίεση στα μάτια για το μάθημα aerial. Εάν υπάρχει αμφιβολία, ο μαθητής θα πρέπει να συμβουλευτεί τον γιατρό του. Οι μαθητές θα πρέπει να ειδοποιούν τη σχολή για οποιεσδήποτε συνθήκες επηρεάζουν την υγεία τους, και επηρεάζονται από την πρακτική γιόγκα.

 

 

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΚΕΤΑ

  

Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τιμές, πακέτα και προσφορές ανά πάσα στιγμή.

Τα πακέτα δεν μεταβιβάζονται και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τον πελάτη που κατονομάστηκε κατά την αγορά.

 

Η λήξη διάρκειας των πακέτων ορίζεται κατά την αγορά και δεν αλλάζει. Τα μαθήματα που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του πακέτου δεν μεταφέρονται σε επόμενη ημερομηνία και χάνονται μετά την λήξη του πακέτου.

 

Προσφορές περιορισμένου χρόνου ή άλλες προσφορές που δεν αναφέρονται στον ιστότοπο της σχολής ή/και σε αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις θα δημοσιεύονται με επιπλέον Όρους.

Το δοκιμαστικό μάθημα χρεώνεται σαν μεμονωμένο μάθημα 60 ή 90'.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Τα μη πραγματοποιημένα μαθήματα που ενδεχομένως να παραμείνουν σε ένα πακέτο λόγω μη χρησιμοποίησής τους από τον μαθητή δεν μεταφέρονται σε επόμενο πακέτο.

 

Πάγωμα λήξης του πακέτου επιτρέπεται μόνο για ιατρικούς λόγους και όχι για διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) μήνα, και θα πρέπει ο μαθητής να προσκομίσει βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό του.

 

Τα πακέτα είναι μη μεταβιβάσιμα και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από το μαθητή που κατονομάζεται κατά την αγορά. Για ακυρώσεις κράτησης θέσης ελέγξτε την πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης.

 

ΕΤΗΣΙΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

 

Οι ετήσιες συνδρομές απεριορίστων μαθημάτων έχουν ισχύ δώδεκα (12), μηνών και ο μαθητής μπορεί να συμμετέχει σε όσα μαθήματα θέλει κατά την διάρκεια της συνδρομής του.

  

Πάγωμα συνδρομής επιτρέπεται μόνο για ιατρικούς λόγους και όχι για διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) μήνα, και θα πρέπει ο μαθητής να προσκομίσει βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό του.

Για ακυρώσεις κράτησης θέσης σε μάθημα ελέγξτε την πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Ακύρωση συνδρομής και επιστροφή χρημάτων επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση ιατρικού προβλήματος του μαθητή το οποίο τον καθιστά ανίκανο για άσκηση για μεγάλο ή μόνιμο χρονικό διάστημα. Για να εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων, απαιτείται γραπτή βεβαίωση του ζητήματος υγείας από τον θεράποντα ιατρό. Το ποσό που θα επιστραφεί εξαρτάται από τα μαθήματα του πακέτου που παραμένουν αχρησιμοποίητα ή την περίοδο της συνδρομής που παραμένει έως την λήξη της.

 

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Η σχολή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε υπηρεσία ή εξοπλισμό που δεν είναι διαθέσιμος για οποιονδήποτε λόγο και διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους τύπους των παρεχόμενων εγκαταστάσεων, χωρίς προειδοποίηση.

Είναι ευθύνη του μαθητή να διασφαλίσει ότι είναι σε θέση να υποβληθεί σε μια ρουτίνα ασκήσεων που ακολουθείτε σε μαθήματα πρακτικής γιόγκα, εναέριας γιόγκα ή πιλάτες. Οι μαθητές αποδέχονται τον κίνδυνο τραυματισμού από την εκτέλεση ασκήσεων και συνιστάται να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα ή μάθημα και να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή στις οδηγίες του δασκάλου. Η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά σε περιουσία ή τραυματισμό μαθητών στις εγκαταστάσεις της σχολής ή εκτός αυτής, εκτός εάν η απώλεια, η ζημιά ή ο τραυματισμός δεν επιτρέπεται από το νόμο να αποκλειστεί.

 

bottom of page